Despre

Echipa noastra si-a inceput activitatea in anul 2007 cand, dupa 18 ani de lucru in domeniul instalatiilor frigorifice de uz casnic si comercial am decis sa pun toata experienta acumulata in timp la dispozitia clientilor nostri, in incercarea de a aduce un nou concept pe piata prestarilor de servicii si reparatii frigidere.

Acest nou concept consta in recastigarea increderii oamenilor, incredere pierduta dupa multi ani in care diversi “meseriasi” si-au batut joc si au macelarit frigiderele acestora, cunoscut fiind faptul ca in Romania legislatia nu ofera o protectie reala in cazul situatiilor de genul acesta.

Pentru noi fiecare lucrare este importanta, clientii sunt tratati cu RESPECT si SERIOZITATE obtinand astfel o relatie pe termen lung si recomandari catre alte persoane din partea acestora .

scule-reparatii

Este cunoscut faptul ca frigiderele din ziua de azi sunt foarte avansate tehnologic de aceea investim permanent in aparatura ,scule si dispozitive specifice domeniului frigotehnic pentru a putea realiza interventii de calitate. Apelati cu incredere la noi oricand aveti o problema cu frigiderul dvs si va veti putea convinge de calitatea serviciilor noastre.

Reparatii Frigidere Acasa SRL

CIF 39199724

 

Contact

Adresa: Aleea Dobrina, Nr. 2, bloc 49, parter, Sector 2, Bucuresti

Email: reparatiifrigidereacasa@yahoo.com

Telefon:

0724 419 620

0784 100 666

 

Programul de lucru

Luni – vineri: 09.00 – 18.00
Sambata: 09.00 – 14.00